Sposób przygotowania

Połowę masła topimy- wrzucamy na nie posiekaną cebulę i pokrojone grzyby- smażymy.
Zalewamy wodą ( około 1,5 l) wrzucamy kostki rosołowe i chwilkę gotujemy.
Z masła i mąki robimy zasmażkę- zagęszczamy zupę- gotujemy.
Przyprawiamy i wrzucamy makaron.
Podajemy z posiekaną pietruszką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ooo...z makaronem grzybowej nie robiłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczna ta zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyszna zupka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    przepyszna zupa grzybowa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    oj tak- pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetna zupka :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    grzybową jem zawsze z ziemniakami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam grzybową
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    grzybową z makaronem po prostu UWIELBIAM :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !