Sposób przygotowania

1. Wszystkie składniki ciasta zmiksować.
2. Kłaść na rozgrzany olej łyżkę ciasta, plasterek jabłka i na to łyżka ciasta.
3. Smażyć z obu stron na złoty kolor.
4. Usmażone racuszki kłaść na ręcznik aby odsączyć z tłuszczu.
5. Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela11

    fajne racuszki
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Ależbym zjadła..........
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    prawdziwa pychotka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię takie obiady na słodko a te racuszki wyglądają smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fantastyczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !