Przepis i sposób przygotowania na: Gobi Paratha
Kalafior nalezy wczesniej ugotowac. Cebule i papryczki jalapendos pokroic drobno.
Nastepnie wszystko ze soba zmieszac najlepiej zeby wyszlo ciasto takie pomiedzy nalesnikowym a ciastem na racuchy.
mąka tortowa | 3 szklanki |
woda | 1 szklanka |
kalafior | 1 szklanka |
cebula | 1/4 szklanki |
garam masal | 1 lyzeczka |
chili | w/g uznania |
czosnek | 2 zabki |
olej | 1 lyzka |
sól | w/g uznania |
jalapendos | w/g uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: