Sposób przygotowania

Paprykę kroimy w paseczki i podsmażamy na oliwie do czasu, aż zmięknie. Ciabaty kroimy na kromki, skrapiamy oliwą z oliwek i posypujemy granulowanym czosnkiem. Na 2 kromkach układamy po 2 plasterki prosciutto, następnie pokrojoną w plastry mozzarellę, paprykę i przykrywamy drugą kromką. Zapiekamy w opiekaczu grillowym.
Przepis inspirowany programem kulinarnym Buddy’ego Valastro.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    A gdybym tak poprosiła o jednego na śniadanie....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pychota ale musiałabym szyneczkę wymienić na inną
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    zjadłabym jedną taką kanapkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    jak dla mnie rewelacyjne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wspaniałe ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    pychotka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Teraz panini będzie moim śniadankiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !