Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka kroimy na cienkie nieduże kotlety, przyprawiamy (ja użyłam vegety natur, papryki słodkiej i przyprawy kurczak złocisty) i na oliwie smażymy mięso. Ciabaty kroimy na kromki i skrapiamy oliwą z oliwek. Pesto z bazylii rozsmarowujemy na 2 kromkach ciabaty, a na kolejnych dwóch – pesto z pomidorów. Na zielonym pesto układamy pokrojonego w paseczki kurczaka, na wierzch kładziemy ser i przykrywamy drugą kromką. Zapiekamy w opiekaczu grillowym.
Przepis inspirowany programem kulinarnym Buddy’ego Valastro.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    mniammmmm
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    aż ślinka leci na sam widok
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ostatnio mężuś zrobił mi takie śniadanko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !