Sposób przygotowania

Bułki kroimy po połowie. Smarujemy je delikatnie masłem. Kładziemy plasterek wędliny i plasterek pieczarki. Na wierzch kładziemy plasterek sera. Zapiekamy w piekarniku tak długo aby bułki się lekko zarumieniły, a ser roztopił. Podajemy polane keczupem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja tez bardzo lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszniutkie
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszniutkie
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    na szybko na niezapowiedzianych gości- idealne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !