Sposób przygotowania

wszystkie składniki kroimy i wrzucamy na rozgrzaną oliwę , dusimy chwilę do miękkości , na koniec wrzucamy ser i przecier podlewając wodą , nie zagęszczamy mąką , sleczo powinno samo sie zrobić gęste :)

Spróbuj również

Komentarze

  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    szybka przekąska gdy goście juz w drodze ;)
  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    oczywiscie skłądniki można zmieniać według uznania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina36

    smakowite
  • 0
    img_20170417_064839
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !