Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mintaj w koperku

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba 200 g
koper świeży
sól do smaku
pieprz
mąka
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: mintaj w koperku

rybę osuszamy ręcznikiem papierowym , przyprawiamy i obtaczamy w koperku potem w mące i na koniec w jajku i bułce , pieczemy na oleju ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewcia1312 23.08.2012 11:31
Uwielbiam koperek.Ciekawe zestawienie:-)
ewcia1312 23.08.2012 11:31
Uwielbiam koperek.Ciekawe zestawienie:-)
ewcia1312 23.08.2012 11:31
Uwielbiam koperek.Ciekawe zestawienie:-)
Wiesława1 19.07.2012 18:03
super
kaja1991 06.04.2012 14:09
uwielbiam ryby
Ela15 05.12.2011 16:14
smaczne danie
Wojt@s
Wojt@s 28.10.2011 10:09
smaczne
Ewelina36 06.10.2011 15:37
smakowicie to wyglada
Anna133 24.09.2011 10:16
ale na buraczkach czy innej surówce też będzie świetnie wygladał :)
Anna133 24.09.2011 10:15
ja sobie podałam na zwykłej mizerii bo tak lubimy :)
halina17 23.09.2011 19:28
Na czym podany jest mintaj pieczony na zdjęciu , bo w przepisie nie ma tego napisanego.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak