Sposób przygotowania

rybę osuszamy ręcznikiem papierowym , przyprawiamy i obtaczamy w koperku potem w mące i na koniec w jajku i bułce , pieczemy na oleju ;)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Na czym podany jest mintaj pieczony na zdjęciu , bo w przepisie nie ma tego napisanego.
  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja sobie podałam na zwykłej mizerii bo tak lubimy :)
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ale na buraczkach czy innej surówce też będzie świetnie wygladał :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina36

    smakowicie to wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    uwielbiam ryby
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewcia1312

    Uwielbiam koperek.Ciekawe zestawienie:-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewcia1312

    Uwielbiam koperek.Ciekawe zestawienie:-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewcia1312

    Uwielbiam koperek.Ciekawe zestawienie:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !