Sposób przygotowania

Marchew,rzepę i cebulę pokroić w cząstki ,i obsmaż na oleju.Ogórki rozkrój wzdłuż i pokrój na kawałki a ziemniaki w plasterki .Do wrzącego wywaru wrzuć ziemniaki ,zagotuj i obsmaż na oleju marchew,rzepę i cebulę i je dodaj. Gotuj do miękkości na 5 minut przed zakończeniem gotowania ,dodaj ogórki szpinak do smaku,groszek,posiekaną pietruszkę i śmietanę .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam zupki
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    idealna na chłodne dni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !