Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser lodowy

2.0
(5)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka 1 opakowanie
cukierki z posypki 1 saszetka
lody 2 gałki

Przepis i sposób przygotowania na: Deser lodowy

Gotujmy galaretkę. Następnie odstawiamy ją na zimno na ok. 5 godzin. Następnie tniemy ją na małe prostopadłościany. Gałki lodów dajemy na talerz. Na to dajemy galaretkę. Posypujmy posypką cukierkową. Można tez polać bita śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 27.06.2012 00:10
ekstra;)
KasiaK90 08.07.2011 20:06
pycha
anja3107 20.07.2010 14:57
uwielbiam lody
iwa643 05.07.2010 08:07
lody latem pod kazdą postacią
mehia 26.06.2010 21:19
uwielbiam takie coś :)
gosia47-47 24.06.2010 13:45
super, na pewno wypróbuję!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak