Sposób przygotowania

Mięso mielone mieszamy z bułką, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, jajkiem.majerankiem, solą , pieprzem... Następnie dodajemy pokrojoną w kosteczkę paprykę i posiekaną natkę pietruszki. Lepimy niezbyt duże kotleciki, lekko je spłaszczamy. Obtaczamy w bułce tartej. Smażymy kotlety na złotobrązowy kolor. Tak przygotowane kotleciki wyglądają bardzo apetycznie i kolorowo. To urozmaicenie dla tradycyjnych kotletów mielonych

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    fajne, ja robie z pieczarkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !