Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z sera i selera

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler
ser żółty
olej
ogórek kiszony
mąka ziemniaczana
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z sera i selera

Nieobranego selera gotujemy na pół miękko.Obieramy i kroimy w plastry o grubości ok.1cm.
Ser kroimy w plastry. Każdy plaster selera obtaczamy w jajku .Między 2 plastry warzywa wkładamy jeden plaster sera. Dociskamy. Panierujemy w jajku i bułce. Smażymy. SOS: Scieramy ogórka na grube wiórki. Dodajemy ketchup i odrobinę wody. Zagotowujemy,zaciągamy mąką ziemniaczaną. Doprawiamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak