Sposób przygotowania

Sok wyciśnięty z cytryny wlać do większej miski gdzie będą wrzucane pokrojone owoce.Jabłka obrać ,wyciąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę.Owoce należy co jakiś czas obtoczyć w soku cytrynowym.Do garnka wlać wodę dodać cukier i wiórki kokosowe-zagotować .Do gotującego syropu dodać obrane jabłka z sokiem cytrynowym.Owoce należy smażyć przez około 25-30 minut ,aż częściowo się rozgotują.Do czystych i suchych słoików włożyć masę jabłkową .Słoje zakręcić i odwrócić do góry dnem . Tak zostawiamy do całkowitego ostygnięcia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pyszne , już oczami wyobraźni widzę jak je smakuję :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pomysłowe i kuszące połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Z kokosem? ciekawie!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !