Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kwaszona z orzechami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kwaszona 500 g
sunieli 1 łyżeczka
ząbek czosnku 4 sztuki
koperek 1 pęczek
orzechy włoskie 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kwaszona z orzechami

Kapustę kwaszoną odcisnąć ,drobno pokrój ,wymieszaj z utłuczonymi orzechami włoskimi roztartymi solą i czosnkiem.Dodaj sunieli sok z wyciśnięty z kapusty ,drobno posiekany koperek i dokładnie wymieszaj.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 02.06.2012 22:19
fajny dodatek z tych orzechów
dianix 09.12.2011 09:09
z ozrechami to zupelna nowość
anja3107 21.10.2011 13:10
super
magical66 20.10.2011 10:02
fajny pomysł
Kuchareczekjeden 28.09.2011 10:06
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak