Sposób przygotowania

Czosnek pokroić na plasterki i powciskać w mięso. Liście laurowe rozdrobnić i wymieszać wszystkie przyprawy , którymi natrzeć dokładnie mięso i zostawić w lodówce na minimum 3 doby. Zamarynowane mięso piec e rękawie do miękkości. Smakuje na ciepło i zimno.

Komentarze

  • 5
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Już czuję jak pachnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    atrakcyjny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    chętnie wypróbuję dla mnie to smaczna nowość
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smakowite mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    spróbuje ten sposób
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię peklowane mięska:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !