Sposób przygotowania

Kabaczka obrać ze skórki,usunąć środek i pestki,pokroić na kawałki i zemleć.Do masy z kabaczków dodać mąkę ,jajka,sól i bardzo dokładnie wymieszać (Gdy masa będzie gęsta wlej mleka) Na mocno rozgrzanej patelni nalej po łyżce oleju i na nim smaż racuszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swietme
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swietme
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    sa smaczne i zdrowe. polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !