Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Rozwałkowane ciasto francuskie przekrawamy na pół. Na każdej części kładziemy połówkę odsączonej z nadmiaru soku brzoskwini z puszki.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    przypomina słodką dynie , a tu niespodzianka :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    brakuje mi jakoś czasu pieczenia i stopnia nagrzania piekarnika, chyba, że ktoś lubi surowe ciasto francuskie
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oczywiście pieczemy około 15 minut w temperaturze 170-180 stopni :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    o i znowu jakas radosna potrawa u ciebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    apetyczna ta bużka,brawo za pomysł !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Świetna ta buźka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Ciekawe przepis ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !