Sposób przygotowania

Ryż brązowy gotujemy w osolonej wodzie.Odcedzamy i studzimy . Cukinie małą kroimy w plasterki . Dodajemy do ryżu . Fetę kroimy w kostkę lub kruszymy . Pomidora kroimy w kostkę Składniki mieszamy . dodajemy sos ziołowy sałatkowy .Mieszamy .dodajemy kulki winogrona.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajna przystawka
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    smaczna napewno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !