Sposób przygotowania

Pieczarki dokładnie oczyścić pokroić i podsmażyć na oliwie. Jajka wbić do miski dodać mleko ,przesiana mąkę i ubić trzepaczką lub mikserem. Doprawić do smaku solą,świeżo zmielonym pieprzem i rozmarynem.Masę jajeczną wlać do smażących się pieczarek . Krótko mieszać i zostawić na średnim ogniu aby spód się zrumienił ,złożyć na pół.Zdjąć z ognia i zostawić jeszcze na 1 minutę na gorącej patelni.Przełożyć na talerz i gotowe .

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ależ apetyczne! Ale jakoś nie mam odwagi zrobić!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    apetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajny
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ja robię jeszcze z kurczakiem, pych są takie naleśniki
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pychotka!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !