Sposób przygotowania

Przecier pomidorowy łączymy z bazylią oraz oregano. Intensywnie mieszamy i zagęszczamy keczupem. Ilość keczupu powinna być taka, aby sos miał konsystencję trochę gęstszą od przecieru, aby nam nie wypływał z ciasta pizzowego :o)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny sos
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Najprostszy i najsmaczniejszy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    szybki i smaczny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    faktyczne prosty
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    K&J

    robie taki sam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !