Sposób przygotowania

Szatkujemy białą kapustę, marchewkę i pora kroimy na plasterki. Paprykę kroimy na niezbyt grube paski. Mięso mielone podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu, po czym dodajemy do niego pokrojoną marchewkę, następnie kapustę i paprykę. Podsmażamy je chwilkę, po czym dodajemy pora. odrobinę solimy. Kiedy warzywa zmiękną, dodajemy na atelnię ryż, kukurydzę oraz przyprawy. Możemy modyfikować potrawę dodając do niej przeróżne warzywa, jednak najważniejsza dla jej fantastycznego smaku okazuje się ...kapusta. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    ale kolorowe i radosne danie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czeresnie

    musi fajnie smakować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !