Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z PAPRYKI I TWAROGU

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka konserwowa 3 sztuki
twaróg 3/4 kostki
masło 1/4 kostki
cebula 1 sztuka
olej - -
sól - -

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z PAPRYKI I TWAROGU

Paprykę obrać ze skórki, cebulę podsmażyć na oleju z dodatkiem masła oraz koncentratu pomidorowego.

Twaróg wraz z podsmażoną cebulą zmielić na gładką masę.

Przyprawić solą i wymieszać.

SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak