Sposób przygotowania

Do mięsa dodajemy jajo, namoczoną i odciśniętą kajzerkę. Wyrabiamy gładką masę, przyprawiamy. Każdy owoc winogronu obtaczamy mięsem, panierujemy w bułce tartej. Smażymy na mocno rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnim
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !