Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć w wodzie ok 3l na 12 godz.następnie gotować fasolę w tej wodzie co się moczyła i na wrzącą wodę dać obraną,umytą i pokrojoną w kostkę marchewkę,kiełbasę z cebulką pokrojoną w kostkę przysmażyć,dodać przyprawy,pokrojone w kostkę mięso gotować do momentu aż fasola będzie miękka..Dodać przecier pomidorowy.Wymieszać .SMACZNEGO

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Przepraszam, a czym różni się fasolka po bretońsku od fasolki po brytońsku?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Zwykła literówka!!!!ale myślę że ta druga smaczniejsza!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dawno nie robiłam,trzeba to nadrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    oj zjadłabym!!!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam taką do pieczywa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    dobre :P
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    dobre :P
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !