Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 40 dag
cebula czerwona 1 szt
papryka czerwona 1 strąk
sól do smaku
pieprz do smaku
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa z papryką

Wątróbki płuczemy, osuszamy i kroimy na kawałki. Na patelni rozgrzewamy masło, wrzucamy obraną, pokrojoną w kosteczkę cebulę a następnie wątróbkę. Paprykę oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w kostkę. Paprykę dodajemy do wątróbki i dusimy do miękkości. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. podajemy z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 22.09.2011 20:31
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak