Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rissotto z gruszką

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 30 dag
masło 10 dag
białego wina 300 ml
cebula 2 szt
gruszka 2 szt
ser camembert 20 dag
bulion 700 ml
sól, pieprz do smaku
parmezan 2 starty

Przepis i sposób przygotowania na: rissotto z gruszką

pokrojoną w kostkę cebulę zeszklić na maśle wymieszać z ryżem i winem zagotować dodać pokrojoną gruszkę i gotować ok 30 minut podlewać bulionem wsypać pokrojony camembert dodać pozostae masło wymieszać doprawić posypac parmezanem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak