Sposób przygotowania

Kapustę pokroić na kawałki, ugotować w posolonej wodzie, odcedzić, zmielić w maszynce i odcisnąć. Dodać jajka, cebulę, przyprawę KUCHAREK, mąkę i pieprz. Wymieszać na gładką masę. Formować kotlety, obtoczyć w bułce i smażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z odsmażonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczne kotlety z kapusty , do tego sosik z grzybów , pycha.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    fajna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Wegetariańskie a jakie pyszne! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pychotka
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    to nie jest dziki kotlet
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super pomysł,robie takie,są pyszne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szalonamariolka

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawa propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe i tanie kotleciki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !