Sposób przygotowania

Gdy kapusta jest mocno kwaśna, lekko odciskamy, kroimy, dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz startą na grubych oczkach marchewkę. Wlewamy kilka łyżek oliwy z oliwek lub oleju, doprawiamy do smaku cukrem i pieprzem, dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    o niezwykłym smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    ale jaka dobra i zdrowa.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    uwielbiam ją.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !