Sposób przygotowania

Ciastem wylepiamy foremki do babeczek i pieczemy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Kukurydzę osączamy z zalewy. Szynkę, ogórek i jajka kroimy w kostkę. Pora kroimy w półplasterki. Wszystko razem mieszamy, dodajemy majonez i doprawiamy do smaku. Nakładamy do babeczek i dowolnie dekorujemy.

Na spód babeczki można włożyć kolorowe jajko albo maleńką niespodziankę. Jeśli niespodzianka nie jest jajkiem zawijamy w folię aluminiową. Jest przy tym fajna zabawa, bo zawartość babeczek jest nieznana.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetnie wyglądają i pyszne są napewno
  • 0
    original
    Opublikowano

    meredith

    piekne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    bardzo fajne babeczki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    super przepis, pięknie wyglądają i świetnie smakują
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    rewelacyjny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    inspiracja na Wielkanoc super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    ciekawy pomysł
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    śliczne babeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !