Sposób przygotowania

Podgrzybki dokładnie oczyścić, podsmażyć na rozgrzanej oliwie. Dodać trochę wody, liść laurowy, ziele angielskie. Dusić pod przykryciem do miękkości, ew. uzupełniać wodę jeśli odparuje. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    już czuję smak jesieni :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    jakie jasne...mi zawsze podgrzybki ciemnieją
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    rewelacja !
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam dania z grzybkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam, smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne są takie grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale bym takie zjadła pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    uwialbiam takie grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetycznie wygladaja
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    o matko ale pycha!!! smaki dzieciństwa:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    aż mi lasem zapachniało
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie leśne grzybki smakują wspaniale.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !