Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podgrzybki duszone

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybek 60 dkg
oliwa 2 łyżki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 1 sztuka
Ziele angielskie całe Prymat 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Podgrzybki duszone

Podgrzybki dokładnie oczyścić, podsmażyć na rozgrzanej oliwie. Dodać trochę wody, liść laurowy, ziele angielskie. Dusić pod przykryciem do miękkości, ew. uzupełniać wodę jeśli odparuje. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 17.05.2013 21:00
Takie leśne grzybki smakują wspaniale.
kuklik 05.04.2013 16:05
aż mi lasem zapachniało
Aneta41 07.11.2012 19:35
o matko ale pycha!!! smaki dzieciństwa:)
Dorian 29.08.2012 08:07
apetycznie wygladaja
Anna152 08.05.2012 09:33
uwielbiam
Krystyna32 22.02.2012 15:57
pycha
berys18 22.02.2012 08:59
uwialbiam takie grzybki
mela251
mela251 05.01.2012 17:19
ale bym takie zjadła pycha
Grazyna0211 16.12.2011 15:04
pyszności
Tika4444 30.11.2011 11:46
apetyczne grzybki
piotereq 25.10.2011 12:04
pychota
RenataZ-et 18.10.2011 22:10
pyszne są takie grzybki
Motorek 02.10.2011 18:49
smaczne
mirosława4 01.10.2011 21:20
smaczne
Iwona51
Iwona51 29.09.2011 17:20
smaczne
Mariusz10 28.09.2011 22:17
mniam, smaczne
MAR3STA 28.09.2011 22:03
uwielbiam dania z grzybkami
Seba 27.09.2011 10:02
pycha
Wacław 23.09.2011 08:56
rewelacja !
IKrakowianka 23.09.2011 07:59
przepyszne
1j1o1l1a1 22.09.2011 12:41
jakie jasne...mi zawsze podgrzybki ciemnieją
Magdalena67 22.09.2011 11:02
już czuję smak jesieni :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak