Sposób przygotowania

Parówki obieramy z folii i przez środek parówki robimy nacięcie. Ser kroimy w cienkie paski. Paski sera wkładamy w nacięcie parówki. Tak przygotowane parówki wkładamy do piekarnika i zapiekamy do momentu przyrumienienia się parówki i rozpuszczenia sera. Można jeść polane keczupem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    jakaś alternatywa dla samych parówek fajnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    smaczne jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super pomysł
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychotka
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    też takie parówki przyrządzam, bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    fajne:D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre parówki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    też tak robie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Lubię takie i też robię podobnie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !