Sposób przygotowania

Schab bardzo cienko rozbić. Delikatnie oprószyć solą i pieprzem, na każdym kawałku położyć plaster żółtego sera, zwinąć roladki. Śmietanę wymieszać z wodą, dodać 1/2 łyżeczki kucharka, 1/2 łyżeczki czosnku, szczyptę pieprzu i szczypiorek. Roladki ułożyć w naczyniu żaroodpornym (jeśli są duże to przecinam na połowę), zalać sosem, na każdym kawałku mięsa znowu położyć plaster żółtego sera. Zapiekać w piekarniku w temp. 200 stopni ok. 50 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    To coś w sam raz dla mojej rodziny. Pyszna potrawa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    annao

    pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    mniam pychotka :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    extra!
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    apetyczny schabik
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne roladki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale apetyczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    muszą być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Uwielbiam taki obiadek ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają bardzo apetycznie. Danie warte wypróbowania :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !