Sposób przygotowania

Andruty (mogą być okrągłe a mogą być też kwadratowe) układamy obok siebie. Śmietankę 36 procentową ubijamy tak jak podano na opakowaniu, na koniec w celu lepszej jej gęstości dodajemy śmietankę fix. Wylewamy na andruty. Przykrywamy drugą częścią andrutów. Ubijamy dość starannie. Na andrutach (tych górnych) wykładamy masę krówkową. Na koniec polewamy wg uznania stopioną czekoladą. Odkładamy na godzinkę do lodówki.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    owocówka

    fajny :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    wygląda super i pewnie tak smakuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !