Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z brązowego ryżu z kawałkami tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 szkl
tuńczyk kawałki w oleju
cukinia 1/2 szt
marchewka 1 szt
natka pietruszki
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z brązowego ryżu z kawałkami tuńczyka

Marchewkę gotujemy i studzimy . Ryż gotujemy w osolonej wodzie .Po ok 15 min odcedzamy i studzimy .Do zimnego ryzu dodajemy kawałki tuńczyka i pokrojoną w paseczki cukinie oraz pokrojoną w kostkę ugotowaną marchewkę doprawiamy solą,pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owocówka 22.09.2011 07:43
dobra
gosia47-47 22.09.2011 07:37
pycha
iwa643 22.09.2011 07:25
Ozdabiamy natkąpietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak