Sposób przygotowania

Mąkę, jajka, dżem, cukier, cukier waniliowy, mleko, olej, sodę, kakao i cynamon wkładamy do miseczki i mieszamy mikserem. Dobrze wyrobione ciasto przekładamy do natłuszczonej, wysypanej bułką tartą formy. Pieczemy ok. 40 min w temp. 180 stopni C. Po upieczeniu piernik możemy posypać cukrem pudrem lub polać polewą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    uwielbiam pierniki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    pierniczek-mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !