Sposób przygotowania

Boczek pokroić w małe kostki i włożyć do pojemnika do rozdrabiania. Dwa ogórki pokroić na małe kawałki i włożyć do boczku .Dodać sól, świeżo zmielony pieprz, chrzan i majeranek. Wszystkie składniki zmiksować na miazgę lub zostawiając drobną grudkę. Dwa pozostałe ogórki pokroić na drobną kostkę i wymieszać łyżką z pastą. Masę przełożyć do małego pojemnika ,zamknąć przykrywką i wstawić do lodówki na kilka godzin aby składniki się przegryzły.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    wspomnienie dzieciństwa...
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    wspomnienie dzieciństwa...
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam takie smarowidła...
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !