Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kochinowa po amatorsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kochinowy 80 dkg
masło 35 g
pieczarki 100 g
mąka 100 g
cytryna 1 szt
pomidor 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
śmietana 1 filiżanka

Przepis i sposób przygotowania na: Kochinowa po amatorsku

Rybę wyfiletować,pokroić na porcję,osolić,posypać pieprzem,skropić sokiem z cytryny,pieczarki obrać, pokroić i usmażyć na maśle,rybę obtoczyć w mące i usmażyć,pod koniec smażenia dodać pieczarki,przykryć i dusić 5 min,dodać śmietanę i pokrojone pomidory i zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak