Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Czyścimy kanie, ścinamy lekko czubki, odcinamy nóżki (wykorzystamy je w inny sposób). Jednocześnie rozbijamy trzepaczką 3 jajka. Maczamy w jajku dokładnie każdy kapelusz kani.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo lubię kanie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    najsmaczniejszy sposób przyrządzania kani. O !
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ciekawa jestem w jaki sposób wykorzystujesz trzonki bo u kań są twarde i łykowate, szczególnie tak dużych i dorodnych
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Iza trzonki można wysuszyć i zmielić, świetny dodatek do sosów.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !