Sposób przygotowania

Filety i namoczoną i odciśniętą bułkę zmielić w maszynce lub blenderze.Wymieszać z cebulką pokrojoną w kosteczkę i doprawić. Uformować kotlety,obtoczyć w bułce tartej i zrumienić na oleju.SMACZNEGO

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    muszę kiedyś takie zrobić
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja czasami robię:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też je lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    smakują mi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    super smakują
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmmmmmmm uwielbiam rybki;))
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybko i smacznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !