Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki oleju. W tym czasie podgrzewamy mleko, do którego dodajemy pokrojony na małe kawałki ser żółty i pleśniowy, mieszamy do całkowitego rozpuszczenia sera. Doprawiamy do smaku gałką muszkatołową i solą. Sosem polewamy odcedzony i ciepły makaron. Posypujemy świeżą bazylią.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Pyszna, serowa uczta!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    pyszności :)
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja bym jeszcze boczku może dodał :o)
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    wyglada apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !