Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata jesienna

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 2 sztuki
rzodkiewka 4 sztuki
koper 1 pęczek
ogórek zielony 1 sztuka
ser feta
sałata zielona 1 główka
oliwa
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata jesienna

Ogórka pokroić w plasterki. Pomidora pokroić w ćwiartkę. Rzodkiewkę tak jak ogórka pokroić w plasterki. Winogrona przeciąć na pół. Sałatę zieloną poszatkować drobno. Wszystko to razem wymieszać ze sobą. Na sałatkę pokruszyć ser feta. Następnie posypać kawałkami natki kopru. Posolić, popieprzyć, Przygotować sos: oliwę z oliwek wymieszać z zawartością torebki. Polać po sałatce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 19.08.2012 21:54
jakoś nie przepadam za koperkiem w sałatkach
pioge7 12.12.2011 10:10
mniam
owocówka 30.11.2011 09:52
super
Juleczka20 24.10.2011 13:07
apetyczna
Juleczka20 24.10.2011 13:07
apetyczna
Kate131 29.09.2011 06:58
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak