Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować na małe kawałki i włożyć ją do miski. Następnie pomidora pokroić w mniejsze kawałki. Ogórka obrać ze skórki, pokroić w plasterki tak jak do mizerii. Następnie pokrojonego drobno ogórka i pomidora wrzucić do miski i wymieszać z kapustą pekińską. Dodać pieprz i sól, polać oliwą z oliwek. Wszystko jeszcze raz wymieszać. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    taka na szybko do pracy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !