Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Delikatny pieczony schabik według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1 1/2 kg
sól
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Delikatny pieczony schabik według Agi

Schab myjemy osuszamy i nacieramy solą.Wkładamy do rękawa foliowego,delikatnie skrapiamy oliwą.Pieczemy w 180 stopniach około 1 1/2 godziny.Taki schab jest bardzo delikatny w smaku i mięciutki.To przepis dla tych,którzy nie przepadają za mocno doprawionym miesem.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tika4444 20.01.2012 13:38
apetyczne mięsko
irenka 18.01.2012 11:30
świetny
Krystyna32 08.01.2012 09:41
pycha
joanna77 19.10.2011 17:52
pyszności
Ewelina38 23.09.2011 19:25
pycha mięsko
Wacław 23.09.2011 08:51
smaczne-apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak