Sposób przygotowania

Schab myjemy osuszamy i nacieramy solą.Wkładamy do rękawa foliowego,delikatnie skrapiamy oliwą.Pieczemy w 180 stopniach około 1 1/2 godziny.Taki schab jest bardzo delikatny w smaku i mięciutki.To przepis dla tych,którzy nie przepadają za mocno doprawionym miesem.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne-apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !