Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada z boczku faszerowana kiełbasą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiebłasa 300 g
majeranek 20 g
Sól czosnkowa jodowana Prymat 10 g
papryka czerwona 10 g
olej 10 g
czosnek 2 szt
piperz 5 g
rozmaryn 10 g
boczek 700 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: rolada z boczku faszerowana kiełbasą

boczek przeciąć wpół rozklepać tłuczkiem (zeby był duzy płat) z przypraw zrobić marynatę natrzeć boczek,na boczku ułożyć kiełbasę, boczek zwinąć z w rulon,zawinąć w folię alu piecz w temp 190 , 1 godz

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak