Sposób przygotowania

Mięsko smarujemy musztardą a następnie panierujemy w przyrządzonej panierce z przypraw wymieszanych z olejem i wodą. Czosnek przepuszczamy przez praskę i nakładamy między kotlety, które kładziemy jeden na drugi. Mięsko zamykamy w pojemniczku i pozostawiamy najlepiej przez noc. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Kotlety z marynaty,pyszności.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    babeczka007

    pomysłowe
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna marynata
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne będą kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Konkretne mięsko:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !