Sposób przygotowania

6 ziemniaków gotujemy i następnie przepuszczamy przez praskę.
3 ziemniaki ścieramy na tarce- odciskamy i łączymy z tymi ugotowanymi.
Poszatkowaną kapustę wrzucamy na chwilę do osolonego wrzątku- odcedzamy.
Na maśle podsmażamy pokrojone grzyby z cebulką i kapustą, a następnie mieszamy z ziemniakami.
Wszystko przyprawiamy Kucharkiem i pieprzem.
Formujemy kotleciki- leciutko obtaczamy w bułce tartej i kładziemy na rozgrzany olej- na patelni spłaszczamy.
Smażymy po kilka minut z obu stron- na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    a gdzie ta kapusta włoska????
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    już jest na miejscu:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycza
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zrobię sobie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie się zapowiada ten misz-masz
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !