Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

galaretka w mandarynkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mandarynki 4 sztuki
czekolada mleczna 1 sztuka
galaretka wiśniowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: galaretka w mandarynkach

Galaretkę przygotować wg przepisu. ostudzić. Mandarynki Przeciąć na pół i wydrążyć miąższ ze środka. Czekoladę rozpuścić. Galaretkę wlać do połówek mandarynek. Można wrzucić do tego jakieś bakalie lub cząstki mandarynki. Zostawić do zastygnięcia galaretki. Następnie pokryć czekoladą galaretkę w mandarynce. Odstawić do zastygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak