Sposób przygotowania

RYŻ UGOTOWAĆNA SYPKO, CEBULĘ POKROIĆ NA ĆWIARTKI I WŁOŻYĆ DO GARNKA Z 1 LITREM WODY Z SOLĄ.ZAGOTOWAĆ Z DODATKIEM ZIAREN PIEPRZU.WŁOŻYĆ FILETY I NA MAŁYM OGNIU GOTOWAĆ DO PONOWNEGO WRZENIA.OSĄCZYĆ.BIAŁKA ODZIELIĆ OD ŻÓŁTEK,UBIĆ SZTYWNO PIANĘ,DODAWAĆ DO NIEJ KOLEJNO DELIKATNIE MIESZAJĄC ŻÓŁTKA,OSTUDZONY RYŻ,ROZDROBNIONE FILETY,ODSĄCZONY GROSZEK,POSIEKANĄ ZIELONĄ PIETRUSZKĘ.WŁOŻYĆ DO NACZYNIA ZAROODPORNEGO,POSYPAC SEREM,SKROPIC MARGARYNĄ I PIEC 20 MIN W 170 STOPNIACH.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !